Сторінка 3 – Відгуки - California Gold Nutrition, протеолітичні ферменти широкого спектру, 90 вегетаріанських капсул із відстроченим вивільненням - iHerb
Налаштування оновлено для цього сеансу. Щоб назавжди змінити налаштування облікового запису, перейдіть у розділ Мій обліковий запис.
Нагадуємо, що ви можете в будь-який момент оновити регіон або мову в розділі Мій обліковий запис.
> <>
Натисніть, щоб переглянути нашу Заяву про доступність
checkoutarrow
UA

Оцінки й відгуки покупців





Опубліковано 8.12.2023
380
2
2
65
Підтверджена купівля
Відгук, який отримав винагороду

Протеолітичні ферменти, що входять до складу препарату, всмоктуються з тонкої кишки шляхом резорбції інтактних молекул і зв'язуючись із транспортними білками крові, надходять у кровотік. Потім ферменти, мігруючи судинним руслом, накопичуються в зоні патологічного процесу. Препарат являє собою комбінацію високоактивних ферментів рослинного та тваринного походження. Чинить імуномодулюючу, протизапальну, фібринолітичну, протинабрякову, антиагрегантну та вторинне аналгетичну дію Ферменти надає позитивний вплив на перебіг запального процесу, обмежує патологічні прояви аутоімунних та імунокомплексних процесів, позитивно впливає на показники імунологічної реактивності організму. Стимулює та регулює функціональну активність моноцитів-макрофагів, природних кілерів, стимулює протипухлинний імунітет, цитотоксичні Т-лімфоцити, фагоцитарну активність клітин. Під впливом препарату знижується кількість циркулюючих імунних комплексів і відбувається виведення мембранних депозитів імунних комплексів із тканин. Протеолітичні ферменти зменшують інфільтрацію інтерстиції плазматичними клітинами. Підвищує елімінацію білкового детриту та депозитів фібрину в зоні запалення, прискорює лізис токсичних продуктів обміну речовин та тканин, що відмирають; покращує розсмоктування гематом та набряків; нормалізує проникність стінок судин.